Help !!

Post if you need help with anything technology related

Help !!

Postby Pranav » September 19th, 2013, 10:06 am

When i starts test map in my map editor is says Error map editor_test and change it to random map !! Pls help
User avatar
Pranav
 
Posts: 48
Joined: August 1st, 2013, 8:11 am

Re: Help !!

Postby SkyPe » September 19th, 2013, 11:35 am

Reinstall MTA.
IF YOU GOT HATERS IS BECAUSE YOU'RE DOING SOMETHING RIGHT
User avatar
SkyPe
Borg's Twin Brother
Clan Member
 
Posts: 577
Joined: November 6th, 2012, 4:07 pm
Location: C:\Users\SkyPe\Desktop\Me

Re: Help !!

Postby Pranav » September 20th, 2013, 6:56 am

SkyPe wrote:Reinstall MTA.

I reinstalled mta but dont work..
User avatar
Pranav
 
Posts: 48
Joined: August 1st, 2013, 8:11 am

Re: Help !!

Postby Emir Pirija » September 20th, 2013, 11:51 am

/restart editor
or /stop editor , /start editor
Image
Emir Pirija
Clan Member
Clan Member
 
Posts: 377
Joined: January 1st, 2013, 2:34 pm

Re: Help !!

Postby PloiD » September 20th, 2013, 3:55 pm

1. Program Files > MTA San andreas 1.3 > Server > Mods > Deathmatch > Resources.
2. Delete (editor_test) file.
3. Open your mta and test your map editor.

If it doesn't work, you should try with other ways.

Note: You should save your map before start a new one, if you don't save it before start or open other map; that will produce a kind of mistake in the system (probably).
Ghobz & Ice
Image Image
User avatar
PloiD
Clan Member
Clan Member
 
Posts: 241
Joined: December 5th, 2012, 11:34 am
Location: El Salvador

Re: Help !!

Postby Pranav » September 21st, 2013, 12:19 am

[I]ce wrote:/restart editor
or /stop editor , /start editor

PloiD wrote:1. Program Files > MTA San andreas 1.3 > Server > Mods > Deathmatch > Resources.
2. Delete (editor_test) file.
3. Open your mta and test your map editor.

If it doesn't work, you should try with other ways.

Note: You should save your map before start a new one, if you don't save it before start or open other map; that will produce a kind of mistake in the system (probably).

Still no work.same error
User avatar
Pranav
 
Posts: 48
Joined: August 1st, 2013, 8:11 am

Re: Help !!

Postby Emir Pirija » September 21st, 2013, 3:15 am

Then just restart mta.hope that helps
Image
Emir Pirija
Clan Member
Clan Member
 
Posts: 377
Joined: January 1st, 2013, 2:34 pm

Re: Help !!

Postby Emir Pirija » September 21st, 2013, 3:17 am

But install it in another folder.
Image
Emir Pirija
Clan Member
Clan Member
 
Posts: 377
Joined: January 1st, 2013, 2:34 pm

Re: Help !!

Postby PloiD » September 21st, 2013, 3:38 pm

Pranav wrote:Still no work.same error


Are you sure that you did it as I said?
As I didn't played mta for 2 months, I don't remember several things, but still remember a bit, If when you try to open your map or if you're trying to test it, and below says: The map cannot be loaded coz blablabla.. You should close your MTA, go to Program Files, MTA San andreas 1.3, Server, Mods, Deathmatch, Resources and delete 2 folders: editor_test and the other editor_; I don't remember the other name but there are 2 editor folders, reopen your mta, test your map editor and if the "error" still in there, you would ask help with MTA's forum: https://forum.mtasa.com

I'm not the best at english, but I hope that you can understand ;)
Ghobz & Ice
Image Image
User avatar
PloiD
Clan Member
Clan Member
 
Posts: 241
Joined: December 5th, 2012, 11:34 am
Location: El Salvador

Re: Help !!

Postby SkyPe » September 21st, 2013, 7:21 pm

Throw your PC outside the window.
IF YOU GOT HATERS IS BECAUSE YOU'RE DOING SOMETHING RIGHT
User avatar
SkyPe
Borg's Twin Brother
Clan Member
 
Posts: 577
Joined: November 6th, 2012, 4:07 pm
Location: C:\Users\SkyPe\Desktop\Me


Return to Tech Support



Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 9 guests